Στείλε το δικό σου άρθρο! - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 9ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Στείλε το δικό σου άρθρο!

Τι είναι η δράση "Στείλε το δικό σου άρθρο";

Εγκαινιάζοντας την νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, σκεφτήκαμε ότι εκτός από ένα ταχύτατο και μοντέρνο μέσω ενημέρωσης μπορεί να αποτελέσει και έναν χώρο έκφρασης όχι μόνο των γονέων, αλλά προπάντων των παιδιών.

Ποια είναι η διαδικασία; 

Πατώντας ΕΔΩ, σας ανοίγει μια ηλεκτρονική φόρμα στην οποία αφού συμπληρώσετε κάποια στοιχεία επισυνάπτεται το άρθρο σας.

Τα άρθρα δημοσιεύονται αυτόματα;

Όχι τα άρθρα αρχικά καταχωρούνται και στην συνέχεια ελέγχονται για έγκριση. Αφού εγκριθούν δημοσιεύονται μέσα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, μαζί με τα στοιχεία του συντάκτη.

Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να μην εγκριθεί ένα άρθρο;

Δεν εγκρίνονται άρθρα με υβριστικό, ρατσιστικό και κομματοποιημένο περιεχόμενο καθώς και άρθρα που υπονομεύουν τα ήθη και τα έθιμα της χώρας μας.

Τι είδους άρθρο μπορώ να γράψω εγώ ή το παιδί μου;

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την θεματολογία. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να στείλει μια συνταγή για σπιτικά σνακ. Κάποιος άλλος να μας προτείνει παιδικά βιβλία. Ακόμα κάποιο παιδί μπορεί να γράψει μια φανταστική ιστορία ή να περιγράψει κάποια εμπειρία που είχε ή να κάνει έρευνα πάνω σε ένα θέμα. Επιπλέον ένα άρθρο μπορεί να περιέχει την γνώμη και τις απόψεις του συντάκτη (γονέα ή μαθητή) για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αρκεί να τηρεί του κανόνες που αναφέρονται παραπάνω.

Τι γίνεται αν δεν θέλω να δημοσιευθεί το όνομά μου;

Για τους ενήλικες δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Μόνο οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μην εμφανίζεται το επώνυμό τους.